Jeg tilbyder skræddersyede foredrag, peptalks og oplæg indenfor emner som personligt lederskab, mental sundhed, trivsel, stressforebyggelse og livsglæde.

Desuden kommer jeg gerne ud og deler min personlige historie om min rejse fra misbrug og selvlede til livsglæde og selvledelse. 

Du får ingen PowerPoints, men derimod et Powermenneske, der er 100% autentisk, inspirerende og nærværende. 

Jeg giver alt hvad jeg har i mig for at levere med inddragelse og humor, og jeg får ofte ros for at gøre min faglige viden let tilgængelig.

Skriv en mail til booking@filucka.dk med dine ønsker og spørgsmål.

 • Filucka

  “Filucka er den fødte motivator, ærlig og med en personlig indsigt, som hun glædeligt deler ud af. Hun er i stand til at holde overblikket, selv overfor et virkeligt livligt publikum og taber ikke tråden på noget tidspunkt.”

 • Filucka

  “Jeg oplevede Filuckas foredrag "Fang drømmene" sammen med min teenagedatter. Hun talte supergodt ind i den situation, som mange teenagere står i med lavt selvværd, forvirring og frustrationer. ”

  Køge Kommunes Personaleforening

 • Filucka

  “Jeg fik rigtig meget med mig, især det at jeg ønsker forandringer i mit liv. Er vild med at du ikke får noget til at lyde nemt, men at alt kræver arbejde og at tilbagefald er en del af processen.”