Trivsel på arbejdspladsen - for ledere og medarbejdere:

Medarbejdertrivsel på gulvet

Jeg tilbyder workshops og/eller temadage, hvor jeg hjælper teamet til at skabe synergi og trivsel ved at bygge på styrken i hinandens forskelligheder. 

Med base i E-stimates Teamprofil og E-discprofil, underviser jeg i forskellige personlighedstyper og præferencer for at skabe forståelse, dialog og trivsel i teams og hos den enkelte medarbejder. 

På workshops og temadage, får hver medarbejder desuden en 1:1 session med personlig overlevering af profilens resultater samt sparring på styrker og ressourcer.

Desuden tilbyder jeg skræddersyede peptalks (ideelle som opvarmning til medarbejderseminar eller til fyraftensmøder) samt gruppeforløb - eksempelvis i situationer, hvor kommunikationen er brudt sammen, og der er behov for et længerevarende samarbejde for at genoprette tilliden.

Medarbejdertrivsel i toppen

E-stimates bruger jeg naturligvis også i ledelsessammenhæng, for at hjælpe afdelingsledere og direktører til at spotte styrker, motivationsfaktorer og svagheder i teams, samt skabe overblik over hvor det eventuelt giver mening at sætte ind med et udviklingsforløb.

Derudover tilbyder jeg 1:1 executive coaching forløb til afdelingsledere og direktører, med udgangspunkt i at styrke og udvikle ledelseskompetencer og det personlige lederskab. Her tager jeg bl.a. afsæt i Stephen Coveys ”7 gode vaner” og John Maxwell’s ”21 irrefutable laws of leadership”.